انواع میلگرد

انواع میلگرد

انواع میلگرد A۱

انواع میلگرد A۱ به عنوان میلگرد نرم شناخته شده است و معمولا به دو شکل صاف و بدون آج تولید میشود. این میلگرد با تنش جاری ۲۳۰۰ کیلوگرم و گسیختگی ۳۸۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی ۲۵ درصد نوعی میلگرد داکتیل است که برای انجام عملیات جوشکاری و تغییر شکل مناسب میباشد.

انواع میلگرد A۲

انواع میلگرد A۲ تحت عنوان میلگرد نیمه خشک و نیمه نرم شناخته شده و به دو شکل آجدار و آج فنری شکل تولید میشود. این نوع میلگرد با تنش جاری ۳۰۰۰ کیلوگرم و گسیختگی ۵۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی ۱۹ درصد برای خاموت زنی مناسب میباشد.

انواع میلگرد A۳

انواع میلگرد A۳ نوعی میلگرد خشک محسوب میشود که با تنش جاری ۴۰۰۰ کیلوگرم و گسیختگی ۶۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی ۱۴ درصد برای انجام عملیات ساختمانی کاربرد دارد. انجام عملیات جوشکاری بر روی این میلگرد توصیه نمیشود.

مشخصات میلگرد A4

مشخصات میلگرد A4 نشان می دهد این

میلگرد

، دوام و استحکام بالاتری از میلگرد های A1 , A2 ,A3 دارند ولی به دلیل عدم وجود امکانات و تکنولوژی مورد نیاز، استفاده از فولادهای با کربن بالا که در تحمل ضربه و بارهای سیکلی ضعیف عمل می نمودند، تولید میلگرد A4،  امکان پذیر نبود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ساخت سیستم ترمکس، توانستند با کنترل درجه حرارت، سرعت سرد کردن از شمش فولادی با کربن پایین میلگرد a4 با تحمل ضربه و تحمل بار تولید شود
در حال حاضر کارخانجات کویر کاشان-ذوب آهن-روهینا این کالا را بصورت سفارشی تولید میکنند

میلگرد ساده

میلگرد ساده:

سطح این نوع میلگردها صاف و بدون آج می باشند که به همین جهت میلگرد ساده خوانده می شوند .

میلگرد با علامت Φ نشان داده می شود، که نشان دهنده سطح مقطع یا قطر میلگرد می باشد.مقاومت فشاری و کششی میلگرد ساده ۲۳ کیلوگرم بر میلی متر مربع می باشد .

کاربرد میلگرد ساده

میلگرد ساده بیشتر مصرف صنعتی دارد و از آن در ساخت پیچ و مهره و میخ و همچنین ساخت برخی اتصالات استفاده می شود.همچنین میلگردهای ساده سایز پایین در ساخت مفتول مورد استفاده قرارمیگیرند